Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !Biserica Triumfatoare

"Adunarea militantă înfăţişează un grup de credincioşi care încă nu sunt aşezaţi în locurile cereşti împreună cu Hristos ci se „luptă” să capete victoria asupra unui duşman care încă nu a fost înfrânt de Domnul Isus Hristos.


Adunarea înfrântă ne arată de asemenea o imagine a unei Adunări neştiutoare de faptul că este aşezată împreună cu Hristos şi că ar trebui să domnească în viaţă prin Isus Hristos. Din cauză că sunt ignoranţi în ce priveşte poziţia lor în Hristos sau din cauză că nu au folosit niciodată autoritatea pe care o au de fapt, aceşti credincioşi sunt întotdeauna devastaţi de şiretlicurile Satanei şi sunt într-o stare continuă de eşec şi înfrângere.


Adunarea triumfătoare reprezintă perspectiva biblică a Trupului lui Hristos, aşezat împreună cu Hristos în locurile cereşti mult mai sus de orice putere şi stăpânire. (Efes. 1,3; 2,6) Adunarea triumfătoare descrie în mod scriptural un Trup de credincioşi care nu numai că ştie dar îşi şi exercită autoritatea în Hristos şi din această cauză domneşte victorios în viaţă, prin Isus Hristos, peste Satan, un inamic înfrânt. (Rom. 5,17)

În aceste timpuri în care activitatea demonilor creşte în toată lumea, este vital pentru credincioşi să cunoască care le sunt drepturile prin răscumpărarea în Hristos. Trebuie să fim pe deplin convinşi de autoritatea care ne aparţine datorită victoriei lui Isus, pe care deja a obţinut-o pentru noi, peste toată puterea duşmanului. Singurul mod prin care putem fi încrezători în autoritatea asupra duşmanului este să cunoaş- tem şi să umblăm în lumina Cuvântului scris al lui Dumnezeu. Cu această introducere, haideţi să deschidem cartea începuturilor, Geneza şi să începem studiul cercetând originea Satanei şi a împărăţiei lui.  "

Kenneth Hagin -Biserica Triumfatoare