Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !CREDINTA BIRUITOARE

Credinţa biruitoare

... pentru că oricine este născut din Dumnezeu, biruieşte lumea; şi ceea ce câştigă biruinţa asupra lumii, este credinţa noastră.
1.Ioan 5:4
Se pare,că sunt în lume, dar nu sunt din lume. Eu sunt de la Dumnezeu. Sunt cetăţean al Cerului. În timp ce sunt în această lume, Cel mai Mare trăieşte în mine. Cel ce este în mine este mai mare decât cel ce este în lume. (1.Ioan 4:4)
-Cine este acela, cine este în lume?
-Diavolul.
-El este numit în 2.Corinteni 4:4, ca fiind dumnezeul veacului acestuia.
-Ce este în lume?
-Păcatul.
- Dar Cel mai Mare, Care este în mine, este mai mare decât păcatul.
Cel mai Mare a biruit păcatul.
-Ce mai este în lume?
- Boala.
- Nu este de la Dumnezeu. Nu vine din Rai. Acolo sus nu este boală. Boala provine din această lume.
Dar Cel mai Mare, Care este în mine este Vindecătorul.
-Ce mai este în lume?
- Probleme.
-Circumstanţe nefavorabile. Imposibilităţi aparente. Dar când dau faţă în faţă cu lucruri de acest fel, îmi amintesc cine este în mine şi ce este ceea ce spune Biblia. Nici măcar nu trebuie să mă rog în legătură cu ele. Privesc doar la situaţia dată şi spun râzând: „Dacă nu pot trece peste tine, te voi ocoli. Dacă nu te pot ocoli, atunci trec pe sub tine. Dacă nu pot să trec pe sub tine, am să trec prin tine, fiindcă Cel mai Mare este în mine!” Încă nici nu încetez să râd şi situaţia a fugit şi s-a ascuns de mine!
Mărturisire: Eu m-am născut de la Dumnezeu. Iar prin faptul că prin vorbele gurii mele mi-am eliberat credinţa, înving lumea!
Kenneth E. Hagin