Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !







SCOATEREA CAPULUI SARPELUI

Scoaterea capul şarpelui
Marţi 6.15.2010 12:00 EDT Kay Winters Buletine - Profetică Insight

Recent am avut o experienţă profetic descris în mod clar că starea bisericii în America. Eu si sotul meu ia seara plimbari prin care se aduc , uneori, ne prin cartierele bogate. Ne bucurăm de vizionare case de lux cu cascade lor frumoase şi fântâni. Uneori I de risc la egal curios în curţile acestor locuinţe , găsirea piscine deosebite , terenuri de sport , seminee, şi peisajului , care imi aminteste de o pictura Thomas Kincaid .
Aşa cum am fost noştri se bucură de mers pe jos într-o seară , soţul meu brusc blurted afară, "Snake ! " După sărituri în direcţia opusă , am văzut un şarpe de trei metri lungime despre un picior departe de unde am fost de mers pe jos .

După ce a fost crescut la o fermă din Georgia , Sunt familiarizat cu comportamentul de şerpi , în special vipere otravitoare. Şerpi reacţionează la vibraţii la sol , aşa că am fost intrigat despre ce sarpele nu a fost fluierat sau forma de a ne lovi . Spre surprinderea noastră , ne- a ignorat şarpe şi slithered încet în direcţia opusă . Părea să fie dreptul de "acasă" în peisajul de cartier.

Am decis să alertă în ceea ce priveşte calculeaza sarpe. Am sunat la uşă şi a fost întâmpinată de un om în 40 de ani sa. I-am spus , "Domnule , există un şarpe cu clopoţei în curte din fata Poate aţi putea dori să dispună de el. ". El a îngheţat şi nu a răspuns . Ştiind sarpele ar putea scăpa mai repede , am continuat , "Domnule , acesta este un cartier cu o mulţime de copii. "

În cele din urmă , după o altă pauză lungă , el a răspuns , "OK , da-mi un moment . " Aş putea spune că nu doriţi să fiţi deranjat , dar declaraţia ultima mea l- au provocat la acţiune. După ceea ce părea o eternitate , calculeaza iesit din garajul lui cu un stâlp de şase metri care a avut o lamă uriaşă, de ras -ca ataşat.

Am fost uimit să văd că şarpe cu clopoţei a fost încă în mişcare a peisajului într-un ritm de melc . calculeaza privit ingrozit ca el a abordat cu precauţie sarpe din spate. El a ridicat în mod repetat arma ridicat în aer , practicarea grevă potenţialul său , dar a ezitat să livreze lovitură moarte. Nu doresc să -l faci de râs , am tăcut , dar nu am putut ajuta, dar cred , Ce este in neregula cu tine ? Scoateţi capul pe şarpele lui acum!

Slujirii lui Dumnezeu sau Mamona

La acel moment , am realizat că situaţia cu sarpele a fost o analogie pentru starea actuală a bisericii americane. calculeaza reprezintă biserica, şi şarpe cu clopoţei reprezinta Satana.

Din păcate , Satana nu este intimidat sau ameninţate de biserică . De fapt, el umbla în şi în afara trupului lui Hristos, adesea fără rezistenţă sau consecinţă . Nu este nevoie de Satana de a huidui , bobina sau o grevă, la noi, deoarece ne prezintă ameninţare mică pentru el. El ştie central al bisericii în general nu este HristosCentrat , dar auto-Centric. Ne-am propus inimile noastre pe comori temporale , în loc de eternitate, care caută mâna lui Dumnezeu in loc de chip al lui Dumnezeu . Chiar miniştrii noştri au fost înşelaţi , având în vedere dimensiunea lor congregatii , oferte şi clădiri, tija de măsurare pentru a avea succes . Un distorsionat "prosperitate" Evanghelia ne-a învăţat să folosească credinţei noastre aproape exclusiv pentru a obţine mai mari case , masini si conturi de 401K .

Ochii nostri spirituali au fost incrustat cu o infecţie care a distorsionat viziunea noastra . Orbit de materialismul , urmarim Mamona în timp ce Satana se află în linişte la picioarele noastre . Eforturile noastre de placere ne-a intarit nu numai plinge de nevoiasi , dar şi şoapte de Duhul Sfânt. Noi nu vrem să aibă rutine noastre perturbat în niciun fel. Într-adevăr, majoritatea dintre noi se poartă un semn care spune , " Nu deranjaţi ! " Noi trebuie să fie provocat să iasă din zonele de confort noastre de a sluji la domiciliu, la biserică sau în comunităţile noastre .

Ca şi biserica din Laodicea , biserica american a fost înşelat de bogăţii . Noi nu sunt conştiente de sărăcia noastră spirituală şi orbire. Ca rezultat , mulţi creştini în necunoştinţă de cult american idol al lui Mamona . În mila Sa , Domnul a folosit spirală descendentă a economiei naţiunii noastre şi sistemul monetar pentru a avertiza sa nu ne încredere în bogăţiile nesigure , dar în El, în mod liber , care ne dă toate lucrurile să se bucure (a se vedea Rev 3:15-19; Luca 16:13).

Călcat în Picioare pe Şerpilor

Ne sunt destinate să călca pe şerpi şi scorpioni , sfărâmarea Satana sub picioarele noastre . Cu toate acestea, un element cheie care ne permite să triumfe asupra lucrări de la diavolul este adâncimea de pocăinţă noastre. Numai pocăinţa profundă de automulţumire noastre spirituale şi idolatrie va vindeca orbirea noastră spirituală , permiţându-ne să identifice şerpii în vieţile noastre. Nu mai ignorant de dispozitive lui Satan , putem se agită în împărăţia întunericului , cauza Satana să fugă şi ridice un "Nu trespassing ! " semneze, în peisajul vieţii noastre.

Isus ne-a dat puterea de a învinge duşmanul . "Iată, Eu vă dau autoritatea de a călca pe şerpi şi scorpioni , şi peste toate puterea vrajmasului , si nimic nu se prin orice mijloace te-a ranit " (Luca 10:19, NKJV ).

Noi trebuie să devină o generaţie de criminali şarpe că lupta noastră este împotriva căpeteniilor , puterile, conducători de intuneric si duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti . Ca soldaţi de cruce , noi trebuie să facă schimb pasivitate noastre cordiale pentru o militantismul violente şi scoateţi şefii de serpi în vieţile noastre. Într-adevăr, puterea Lui care lucrează în noi, se pot sparge orice jugul şi tăiat prin orice lanţ, şi în lumina Lui ne poate distruge orice adâncime de întuneric .

" În acest scop, Fiul lui Dumnezeu sa manifestat , pentru ca El să nimicească lucrările diavolului " (1 Ioan 3:8).

şerpi întâlnim va huidui , rulouri şi în grevă frica la Mare Unul , care locuieşte în noi. Aşa cum am exercite autoritatea si puterea de date de Dumnezeu , multe din aceste serpi va fugi de frică. Dar ceea ce despre cei serpi care rezistă şi refuză să iasă viaţa noastră? Trebuie să spunem , " Off With Their Heads ! " (A se vedea Iacov 4:7; 1 Ioan 3:8. )

Despre autor : Kay Winters este co-fondator , împreună cu soţul ei, Rob, a prepară Way International , o misiune profetică itinerantă cu sediul în Phoenix, Arizona . Misiunea Winters " este de a stârni o revoluţie spirituală şi de reformă în America prin predicarea pocăinţei , proorocesc, restaurarea şi promovarea renaştere . accentul lui Kay minister este identificarea şi mobilizarea mijlocirea împotriva fortificatii spirituale care interzic reconcilierea rasială , renaşterea şi vindecarea ţara noastră. Astăzi profetică Insight a fost adaptat la newsletter-ul Pregătiţi Calea lui , Messenger , si este folosit cu permisiune. newsletter-ul este disponibil pe site-ul ministerului web www.preparethewayint.com.



Read more: http://charismamag.com/index.php/prophetic-insight/28466-removing-the-head-of-the-serpent#readmore#ixzz0rntEfAJd