Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !CÂTEVA SFATURI DIN CUVANTUL DOMNULUI


  • Rămâi credincios faţă de Dumnezeu, căci El este credincios faţă de tine (Matei 25:21)
  • Ascultă şi studiază Cuvântul lui Dumnezeu, căci aceasta îţi va mări credinţa! (Matei 4:4; Romani 10:17)
  • Roagă-te şi cere cu îndrăzneală de la Dumnezeu, căci cine cere, acela va primi (Matei 7:7,8)
  • Caută părtăşia unor creştini experimentaţi şi sfinţiţi care te pot ajuta în ceea ce priveşte relaţia ta cu Dumnezeu.(Efeseni: 4:11,12)
  • Apropiaţi-vă neîncetat de Dumnezeu, căci El îţi spune: “Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El se va apropia de voi.”(Iacov 4.8a).