Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !CRESTINISM SI AFLARE IN TREABA

CRESTINISM SI AFLARE IN TREABA

1. Calea uceniciei adevarate NOU!!!

2. Purtandu-si crucea NOU!!!

3. Socotind pretul NOU!!!

4. Ucenicie cu inima franta NOU!!!

5. Calatorie fara bagaje NOU!!!

6. Cei trei “S” ai uceniciei NOU!!!

7. Marea insarcinare NOU!!!

8. Fericiri si binecuvantari NOU!!!

PASTORI ILUMINATI

Pastori iluminaţi…
La un retreat pentru pastori, fiecărui participant i-a fost adresată următoarea întrebare: “De câţi oameni este nevoie pentru a schimba un bec?” Răspunsurile au arătat astfel:

Pastorul Prezbiterian: “Niciunul. Dacă Dumnezeu vrea becul schimbat, El este suveran şi va face asta să se întâmple, fără a fi nevoie de intervenţia vreunui om.”
Pastorul Carismatic: “Niciunul. Becul nu trebuie schimbat. Trebuie să ne rugăm pentru vindecarea lui.”
Pastorul Penticostal: “Niciunul. Trebuie doar să izgonim duhurile întunericului afară din bec.”
Pastorul Fundamentalist: “Niciunul. Nici măcar nu trebuie să intrăm în acea cameră fiindcă noi trebuie să ne păstrăm complet separaţi de întuneric.”
Pastorul Baptist: “Niciunul. Nu trebuie să permitem nici o apropiere fizică între o persoană şi un bec. Ar putea să degenereze într-un dans.”
Pastorul Wesleyan: “Niciunul. Trebuie doar să-i explicăm becului despre nevoia lui şi singur se va putea schimba.”
Pastorul Non-Denominational: “Niciunul. Nu vrem să facem becul să se simtă neconfortabil sau nedorit.”
Pastorul Creştin după Evanghelie: “Niciunul. Dacă Dumnezeu a îngăduit să se ardă becul, trebuie să acceptăm că aceasta este voia Lui.”
Acest sondaj a furnizat o concluzie clară: nu trebuie să ne mirăm de ce aşa de mulţi oameni sunt în întuneric.