Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !UNELE TRADITII SUNT CRIMINALE !


Si ati desfiintat astfel Cuvantul lui Dumnezeu in folosul datinii voastre.
Mati15: 6
Cancerul,Bolile de inima,Ciroza,Scleroză multiplă nu vin sa iti faca tie bine si nici familiei tale.
Când ne gândim la boli ucigase, acestea sunt numele care vin în minte.Dar adevărul este ca, există un criminal mult mai mortal si umbla liber în Biserică astăzi.Criminalul acesta a distrus mai multe vieți decât oricare dintre noi ne putem imagina.
Acest criminal se numește tradiție.Traditia fura vindecarea credinciosilor .Traditia fura puterea si promisiunile lui Dumnezeu pentru credinciosi.
Aici sunt trei traditii criminale de care trebui să se ferească crestinul:
    1.Traditia care spune că nu este întotdeauna voia lui Dumnezeu să te vindece.Este voia lui Dumnezeu să te vindece!Si spune acest lucru în Cuvântul Său.Dacă tu nu crezi că este, atunci tu nu te poti ruga în credință si doar crezând vei primi.
    Tu esti ca fermierul care sta pe veranda lui si spune: „Eu cred în recolta, dar nu am de gând să plantez nici o sămânță în acest an.O să cred doar, si dacă este voia lui Dumnezeu, cultura mea va veni.“Acest fermier nu va vedea recolta.Credinta in cuvantul de vindecare este sământa de vindecare, dacă nu-l plantezi, acesta nu va creste.O rugăciune care include cuvintele „dacă este voia Ta“, nu va produce o recoltă de vindecare.Trebuie să stiti, fără îndoială că vindecarea este întotdeauna voia lui Dumnezeu pentru tine.
2. O altă traditie auzita care circula astazi, este că Dumnezeu nu mai vindeca .Că nu există miracole astăzi,ca acestea au apartinut bisericii primare.Dar Cuvântul lui Dumnezeu dovedeste că nu e adevărata aceasta afirmatie a traditiei.În Exod 15:26, Dumnezeu spune: „Eu sunt Domnul, care te vindecă.“ El ne spune că El nu se schimbă (Maleahi 3: 6).El nu sa schimbat de la începutul timpului.Pentru ca vindecarea să mearga mai departe, Dumnezeu ar fi trebuit să se retraga deoparte ... si El nu a facut asta si nu este pe cale să facă asta!Isus Hristos este acelasi ieri si azi si in veci! (Evr.13:8)
3. A treia traditie periculoasă este acesta: „Dumnezeu primeste slava de la crestini care sunt bolnavi.“ Această traditie încalcă în totalitate Cuvântul lui Dumnezeu.Biblia spune că oamenii au dat slavă lui Dumnezeu, când au văzut ca schiopii umblă si pe orb vazand.Dumnezeu primeste slava de la vindecarea-ta nu de la durerea ta!
Oamenii trebuie sa caute o cale de iesire din boală si sa stea departe de orice boală, nu ar trebui sa caute motive de a ramane bolnavi.Să desfiintam aceste traditii si să eliberam oamenii care suferă de pe urma celui mai parsiv criminal din toate timpurile numit ,traditie . Citeste pentru zidirea credintei tale Marcu 2: 1-12 , 1 Petru .2 : 24 .