Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !







Aceasta este Noul Legamant al Neprihanirii,o Neprihanire ce vine prin credinta,nu prin fapte

Galateni 2:16"Totuşi, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa în Isus Hristos, am crezut şi noi în Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa în Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii".
Tu nu esti neprihanit din cauza ca esti o persoana morala.
Tu nu esti neprihanit pentru ca practici autocontrolul.
Tu nu esti neprihanit pentru ca citesti 10 capitole din Biblie pe zi.
Tu nu esti neprihanit pentru ca te simti neprihanit.
Tu esti neprihanitul lui D-zeu in Cristos,pentru ca El a murit pentru tine.
Atunci cand crezi asta,credinta iti este socotita ca si neprihanire.
Diavolul s-ar putea sa iti aminteasca de pacatul pe care l-ai comis,si sa iti puna intrebari despre integritatea ta"Cum indraznesti sa te numesti neprihanit,dupa ceea ce ai facut?Ignora aceste minciuni,si declara indraznet"Nu sunt neprihanit pentru ceea ce am facut sau nu am facut.Sunt neprihanit pentru ca Sangele lui Isus si-a terminat lucrarea la cruce.
MAI NEPRIHANIT DE ATAT NU SE POATE !ISUS A LUAT PACATUL OAMENILOR SI A OFERIT NEPRIHANIREA SA!
Pentru aceasta Il iubesc si Il urmez.ISUS DOMNUL SA FIE SLAVIT !
Amin.