Cu adevărat, sunt plin de putere prin Duhul Domnului. El m-a uns să proclam harul şi adevărul Lui până la marginile pământului, aducând oameni din întuneric în moştenirea lor divină în Cristos, în Numele lui Isus. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!Binecuvantat sa fii Tu, Doamne! Invata-ma oranduirile Tale!Cu buzele mele vestesc toate hotararile gurii Tale.Cand urmez invataturile Tale, ma bucur de parc-as avea toate comorile.Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi.Ma desfat in oranduirile Tale si nu uit cuvantul Tau.Fa bine robului Tau, ca sa traiesc si sa pazesc cuvantul Tau!Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!(Psalmul 119:10-18)Amin !POTI FI SIGUR !

Poţi să fii sigur că şi în acest an Slava DONULUI se poate manifesta în viaţa ta la un nivel mai înalt, în orice arie a vieţii tale, căci Dumnezeu, pe toţi fiii Săi I-a chemat la acest lucru.
Hotărăşte-te în mod ferm, că în acest an, sprijinit de Cuvântul lui Dumnezeu, vei ocupa locuri noi în viaţă!
Indiferent unde eşti acum, la ce nivel, dacă poţi prinde Cuvântul, în El găseşti în permanenţă prosperitate. Există în Cuvânt o aşa putere care te duce înainte.
Te scoate de acolo de unde eşti acum-indiferent dacă e bine acolo sau nu e bine -te face mai sănătos, mai paşnic, mai binecuvântat, mai fericit, aşa cum a rânduit Dumnezeu pentru tine şi în acest an. Deci, mergi înainte pe cale şi trăieşte aşa o viaţă în care, din momentul naşterii tale(duhovniceşti), poţi beneficia de prosperitate zilnică, pentru ca binecuvântările duhovniceşti ale lui Dumnezeu să se împlinească în viaţa ta.